Talentenspel workshops (particulieren)

Tweedaagse workshop voor particulieren Ontdek je levensmissie en leef je potentieel!

Een tweedaagse workshop biedt een volledig proces waarbij beide spelborden uitgebreid aan bod komen. Iedere deelnemer werkt de eerste dag met het eerste spelbord (het wereldbord) aan zijn eigen innerlijke koninkrijk, schrijft over zijn talenten, en ontvangt zodoende inzichten over hun onderlinge verhoudingen, hun functie en de positie van de koning(in). Daarnaast is er voldoende ruimte om ervaringen te delen en weer van elkaar te leren, zodat inzichten zich nog meer kunnen verdiepen.

Aan het einde van de eerste dag worden een of twee koninkrijken uitgespeeld waarbij iemand uit de groep de mogelijkheid krijgt om twaalf andere deelnemers te vragen hun talenten voor hem uit te spelen.(systeemopstelling) Dit geeft in korte tijd veel inzicht in de innerlijke dynamiek van het koninkrijk die rechtstreeks wordt ervaren; het zorgt ervoor dat de koningspositie wordt versterkt en het verstevigt keuzes die kunnen worden gemaakt. Daarnaast is het voor de mensen die talenten uitspelen ook een verrijkende ervaring die vaak aanleiding geeft om zelf ook dingen aan te passen en te verschuiven in het eigen innerlijke koninkrijk.

De tweede dag gaan we naar het tweede spelbord, de levensboom, waardoor de levensmissie duidelijk wordt. Je hebt dan inzicht in je talenten en weet welke talenten jou persoonlijk voeden, welke talenten inzicht geven in je missie en met welke je naar buiten moet treden om je missie vorm te geven. We eindigen met een ritueel waarbij ieder letterlijk gaat staan voor zijn missie en deze uitspreekt voor de groep. Dit zal je inspireren om je potentieel werkelijk ten volle te gaan leven!

De dagen starten om 10.00 uur en eindigen rond 18.00 uur. De lunch wordt verzorgd.

Kosten: € 225,-

 


 

 Relatieverdieping

Het kan zeer waardevol en verrijkend zijn om samen met je partner een persoonlijk traject te volgen en inzicht te krijgen in je eigen en jullie onderlinge dynamiek. Met welke talenten communiceer je als je geïrriteerd bent en met welk talent zou je eigenlijk de boodschap willen overbrengen? En omgekeerd: met welk talent reageert je partner het meest direct op jou en met welk talent zou je het liefst worden aangesproken? Hoe ondersteun je elkaar in het ontwikkelen van je talenten? Welke talenten hebben jullie gemeen, welke vormen de basis van de relatie, waar ligt jullie verbinding? Alleen al het zien van elkaars koninkrijk helpt om beter met elkaar om te gaan, omdat er meer begrip ontstaat voor elkaars innerlijke dynamiek. Wat is je persoonlijke missie maar ook wat is jullie gemeenschappelijke missie?  Vaak doen partners wonderlijke ontdekkingen: niet alleen dat hun talenten elkaar perfect aanvullen, maar ook waar hun diepste verbinding ligt.