Quantum Touch Energy

Accreditatie KTNO: K 10939

Quantum Touch  Energy is dezelfde energie en workshop als Quantum Touch. Je werkt met de energie van het Quantumveld. Ben je geïnteresseerd in het helen met je handen voor jezelf en anderen, ben je hoogsensitief(HSP), heb je een laag energieniveau, wil je jezelf graag afschermen tegen  prikkels en stress vanuit je omgeving? Dan is deze workshop iets voor jou! De energie van QTE is altijd in en om ons heen aanwezig! Hierdoor kun je een heel hoog energieniveau creëren bij jezelf en anderen! Het is een helingmethode die hoort bij de energie van "De Nieuwe Tijd" en je de mogelijkheid geeft om jezelf en anderen te helen. De kracht van Quantum Touch Energy zit in de eenvoud! Iedereen kan het leren ook als je nog nooit met energie hebt gewerkt. Er zijn geen inwijdingen voor nodig. Je kunt het zien als een EHBO-kit die je altijd bij je hebt en overal kunt inzetten bij elke klacht. Hiermee kun je jezelf en anderen ondersteunen in het versnellen van helingsprocessen. Je kunt het gebruiken voor jezelf, anderen, planten en dieren. Quantum Touch Energy is gebaseerd op ademhalingstechnieken en visualisatietechnieken die tot gevolg hebben dat de persoonlijke levenskracht  versterkt wordt. Deze technieken worden al eeuwenlang door healers in verschillende culturen toegepast. Het grote verschil met andere helingsmethodes is dat de lichaamsintelligentie van de cliënt zelf bepaalt wat er mag en kan gebeuren en niet de behandelaar. De cliënt is dan ook zelf de healer!

 

De kracht van Quantum Touch Energy zit in zijn eenvoud!

 
Voor wie is Quantum Touch Energy?

QTE is er voor iedereen. Je kunt het voor jezelf en anderen inzetten, professioneel of prive. Ben je gevoelig en snel vermoeid, dan is QTE heel effectief voor jezelf. Je kunt het  ook combineren met vele andere therapievormen zoals: fysiotherapie, osteopathie,acupunctuur, shiatsu, cranio-sacraaltherapie, reiki, kinesiologie, NEI-therapie, massage, manuele-therapie, voet-reflexologie , Bowing, etc. Quantum Touch Energy versterkt het effect van iedere andere healingmethode. Verder is het natuurlijk heel geschikt voor (dieren)artsen, leerkrachten, coaches, verpleegkundigen, leidinggevenden, (groot)ouders e.a. Je kunt het inzetten voor jezelf, je familie, vrienden, (klein)kinderen, partner etc.

Wanneer en hoe gebruik je Quantum Touch Energy?

Je kunt QTE inzetten op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Het effect van iedere behandeling wordt groter doordat je het zelfhelend-vermogen en de lichaamsintelligentie activeert. Quantum Touch Energy oftewel Quantum Touch is een helende energie die je altijd, overal en bij iedereen kunt gebruiken en steeds krachtiger wordt naarmate je er meer mee werkt. Je verhoogt eerst je eigen energietrillingsniveau met de adem- en visualisatietechnieken zodat je zelf beschermd bent tegen overname van energie van anderen zoals pijn en stress. Dit kun je ook inzetten in je dagelijkse leven. De energie stroomt altijd van hoog naar laag. Door te zorgen dat je zelf hoger blijft qua trilling dan je cliënt of de mensen om je heen, dan hoef je niet bang te zijn voor overname. Door je handen op het lichaam van de ander neer te leggen (touch) verhoog je zijn energieniveau omdat de wet van resonantie ervoor zorgt dat zijn niveau zich aanpast aan dat van jou. Hierdoor activeer je het zelfhelende vermogen van de ander en zijn lichaamsintelligentie bepaalt wat, waar en in welk tempo er geheeld mag worden. Zo wordt een natuurlijk herstel geactiveerd. Je leert ook hoe je met intentiekracht kunt werken - de energie volgt de gedachten - en de energie van klanken en kleuren kunt inzetten tijdens een QTE behandeling.

QTE is bijzonder effectief als het gaat om problemen van het bottenstelsel, spieren en gewrichten zoals rugklachten, nek en schouderklachten en knieproblemen. Ook bij ontstekingen, hoofdpijn ,migraine, oorpijn, buikpijn en kiespijn kan het zeer effectief zijn. Het is ook en hele goede ondersteuning bij vermoeidheid, hart en vaatziekten. Je kunt direct op het lichaam of op afstand werken. Je kunt het eigenlijk voor alles inzetten. De lichaamsintelligentie bepaalt zelf wat er kan en mag gebeuren. Ieder mens is uniek. Quantum Touch Energy kan daarom ook een hele goede manier zijn om emotionele processen te ondersteunen. De fysieke klacht die een gevolg is van een emotionele blokkade lost zich dan ook vanzelf op. Je leert ook jezelf te behandelen door je handen op een specifieke pijnplek neer te leggen en je energieniveau te verhogen. 

 

 

 

Quantum Touch Energy workshop 

Deze bestaat uit 2 dagen van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur. 

Dag 1

De eerste dag leer je:

 • de body-sweep en ademhalingstechnieken

 • alle hand en vingerposities

 • visualisatie- en focustechnieken

 • het meten van de bekkenstand en schedelrand met de manieren om deze te corrigeren

We oefenen alle technieken met elkaar zodat je ervaart hoe het is om QT te geven en te ontvangen.

Dag 2

De tweede dag leer je:

 • het vortexen (versnellingstechniek)

 • het werken met de energie van kleuren en klanken

 • het inzetten van intentiekracht

 • het energetiseren van voedsel en drank

 • de zelfbehandeling

 • het behandelen van dieren

 • het behandelen op afstand

 • het behandelen met meerdere personen tegelijkertijd

 • zonnevlecht meditatie

We gaan ook dieper in op de behandelposities van specifieke klachten en alle technieken worden weer geoefend met elkaar. Je ervaart hoe je een cliënt alleen kunt behandelen maar ook hoe je met meerdere personen tegelijkertijd kunt werken om het verschil in energie te ervaren. Ik leer je ook een meditatietechniek die ik zelf heb ontwikkeld om met QT en het visualiseren van kleuren je zonnevlecht te versterken. Zo kun je jezelf extra beschermen in je dagelijkse leven. De zonnevlecht zorgt voor de uitstroom van energie en opname van spanning. Dit kun je voorkomen met deze techniek.

De tweede dag sluiten we af met een klankhealing. Je krijgt tevens een certificaat van deelname en een behandelprotocol waar alle technieken op zijn vermeld zodat je een houvast hebt tijdens het behandelen.

 

Kan iedereen het leren?

Iedereen kan het leren ook als je nog nooit eerder met energie hebt gewerkt!
Ieder mens krijgt bij zijn geboorte een kwaliteit van ‘healen’ mee. Dit hoef je alleen maar te ontwikkelen en Quantum Touch is de meest eenvoudige manier om met deze kwaliteit te werken. Iedereen kan het daardoor leren omdat het gebaseerd is op ademtechnieken en visualisatietechnieken.

Je zult ontdekken dat je na een workshop van twee dagen al verrassende resultaten kunt behalen voor jezelf en anderen. 

 

Kosten:  € 225,- voor een tweedaagse workshop  incl. lunch, cursusboek, behandelprotocol en  certificaat. € 125,- voor een herhaling. 

 

Workshopdata:

Vrijdag 25 oktober en zaterdag 26 oktober 2019

Vrijdag 14 maart en zaterdag 15 maart 2020

 

Je kunt je inschrijven via het contactformulier van deze website.

 

 The best way to change the world is to
give people the tools to change themselves