Quantum Energy

Deze cursus wordt niet meer gegeven. 

De inhoud van deze workshop is hetzelfde als van de Quantum - Touch® workshops level 1. Ik heb in 2006 de  Quantum - Touch® Trainersopleiding afgerond en geef sindsdien deze workshops. Omdat ik me losgemaakt heb van de Quantum - Touch® organisatie in de VS kan ik een lagere prijs vragen en mag ik de naam Quantum - Touch® niet meer gebruiken. Daarom noem ik mijn workshop Quantum Energy.  Quantum  Energy is werken met de energie van het Quantumveld. Ben je geïnteresseerd in het helen met je handen voor jezelf en anderen, ben je hoogsensitief(HSP), heb je een laag energieniveau, wil je jezelf graag afschermen tegen  prikkels en stress vanuit je omgeving? Dan is deze workshop iets voor jou! De energie van QE is altijd in en om ons heen aanwezig! Hierdoor kun je een heel hoog energieniveau creëren bij jezelf en anderen! Het is een helingmethode die hoort bij de energie van "De Nieuwe Tijd" en je de mogelijkheid geeft om jezelf en anderen te helen. De kracht van Quantum Energy zit in de eenvoud! Iedereen kan het leren, ook als je nog nooit met energie hebt gewerkt. Er zijn geen inwijdingen voor nodig. Je kunt het zien als een EHBO-kit die je altijd bij je hebt en overal kunt inzetten bij elke klacht. Hiermee kun je jezelf en anderen ondersteunen in het versnellen van helingsprocessen. Je kunt het gebruiken voor jezelf, anderen, planten en dieren. Quantum Energy is gebaseerd op ademhalingstechnieken en visualisatietechnieken die tot gevolg hebben dat de persoonlijke levenskracht  versterkt wordt. Deze technieken worden al eeuwenlang door healers in verschillende culturen toegepast. Het grote verschil met andere helingsmethodes is dat de lichaamsintelligentie van de cliënt zelf bepaalt wat er mag en kan gebeuren en niet de behandelaar. De cliënt is dan ook zelf de healer!

De kracht van Quantum Energy zit in zijn eenvoud!

 
Voor wie is Quantum  Energy?

Ik ben Reiki Master, Seichem Master en  heb alle opleidingen gedaan voor Quantum - Touch® trainer. De afgelopen jaren heb ik veel trainingen gevolgd op energetisch gebied in Nederland en Duitsland.  Hieruit is de workshop Quantum Energy voortgekomen.  Je kunt het voor jezelf en anderen inzetten, professioneel of privé. Ben je gevoelig en snel vermoeid, dan is QE heel effectief voor jezelf. Je kunt het  ook combineren met vele andere therapievormen zoals: fysiotherapie, osteopathie,acupunctuur, shiatsu, cranio-sacraaltherapie, reiki, kinesiologie, NEI-therapie, massage, manuele-therapie, voet-reflexologie , Bowing, etc. Quantum Energy versterkt het effect van iedere andere healingmethode. Verder is het natuurlijk heel geschikt voor (dieren)artsen, leerkrachten, coaches, verpleegkundigen, leidinggevenden, (groot)ouders e.a. Je kunt het inzetten voor jezelf, je familie, vrienden, (klein)kinderen, partner etc.

Wanneer en hoe gebruik je Quantum Energy?

Je kunt QE inzetten op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Het effect van iedere behandeling wordt groter doordat je het zelfhelend-vermogen en de lichaamsintelligentie activeert. Quantum  Energy is een helende energie die je altijd, overal en bij iedereen kunt gebruiken en steeds krachtiger wordt naarmate je er meer mee werkt. Je verhoogt eerst je eigen energietrillingsniveau met de adem- en visualisatietechnieken zodat je zelf beschermd bent tegen overname van energie van anderen zoals pijn en stress. Dit kun je ook inzetten in je dagelijkse leven. De energie stroomt altijd van hoog naar laag. Door te zorgen dat je zelf hoger blijft qua trilling dan je cliënt of de mensen om je heen, dan hoef je niet bang te zijn voor overname. Door je handen op het lichaam van de ander neer te leggen, verhoog je zijn energieniveau omdat de wet van resonantie ervoor zorgt dat zijn niveau zich aanpast aan dat van jou. Hierdoor activeer je het zelfhelende vermogen van de ander en zijn lichaamsintelligentie bepaalt wat, waar en in welk tempo er geheeld mag worden. Zo wordt een natuurlijk herstel geactiveerd. Je leert ook hoe je met intentiekracht kunt werken - de energie volgt de gedachten - en de energie van klanken en kleuren kunt inzetten tijdens een QE behandeling.

QE kan ingezet worden voor alle mogelijke klachten zoals: rugklachten, nek en schouderklachten en knieproblemen. Ook bij ontstekingen, hoofdpijn ,migraine, oorpijn, buikpijn en kiespijn kan het zeer effectief zijn. Het is ook en hele goede ondersteuning bij vermoeidheid, hart en vaatziekten. Je kunt direct op het lichaam of op afstand werken. Je kunt het eigenlijk voor alles inzetten. Het lichaam bepaalt zelf wat er kan en mag gebeuren. Ieder mens is uniek. Quantum Energy kan daarom ook een hele goede manier zijn om emotionele processen te ondersteunen. De fysieke klacht die een gevolg is van een emotionele blokkade lost zich dan ook vanzelf op. Je leert ook jezelf te behandelen door je handen op een specifieke pijnplek neer te leggen en je energieniveau te verhogen. 

 

 

 

Quantum  Energy workshop 

Deze bestaat uit 2 dagen van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur. In deze 2 dagen leer je alle technieken en oefen je alles met elkaar. Ik leer je ook een meditatietechniek die ik zelf heb ontwikkeld om met QE en het visualiseren van kleuren je zonnevlecht te versterken. Zo kun je jezelf extra beschermen in je dagelijkse leven. De zonnevlecht zorgt voor de uitstroom van energie en opname van spanning. Dit kun je voorkomen met deze techniek.

 

Kan iedereen het leren?

Iedereen kan het leren ook als je nog nooit eerder met energie hebt gewerkt!
Ieder mens krijgt bij zijn geboorte een kwaliteit van ‘healen’ mee. Dit hoef je alleen maar te ontwikkelen en Quantum Energy is de meest eenvoudige manier om met deze kwaliteit te werken. 

Je zult ontdekken dat je na een workshop van twee dagen al verrassende resultaten kunt behalen voor jezelf en anderen. 

 

Kosten:  € 225,- voor een tweedaagse workshop  incl. lunch, cursusboek, behandelprotocol en  certificaat.

€ 125,- voor een herhaling. 

 

 

Je kunt je inschrijven via het contactformulier van deze website.

 

 The best way to change the world is to
give people the tools to change themselves