Bioresonantie

'Asyra PRO' en HEALY Frequentietherapie

Ik werk naast het grote Asyra Pro systeem ook met het kleine Healy frequentiesysteem voor thuisgebruik. De Healy kan ook via mij gekocht worden. Ik begeleid je dan met de aankoop en leg je het gebruik uit en alle mogelijkheden vanuit mijn ervaring met Bioresonantie als Asyra-therapeut. Mocht je hierin interesse hebben of heb je hierover vragen, vul dan het contactformulier in of bel me even. Je kunt er ook altijd een lenen van mij om voor jezelf te kijken of hij je bevalt. Je hebt ook altijd een 14 dagen terugstuurgarantie als je hem besteld.  

 

   

 

HEALY Frequentietherapie

Wat is een Healy?

Healy is een klein medisch gecertificeerd apparaat van 5x5 cm, ofwel een wearable, die je via een bluetooth verbinding kunt bedienen met je smartphone. Via een app beschik je over 144.000 frequenties en 120 programma’s, die jouw gezondheid ondersteunen. De Healy meet welke frequenties je nodig hebt op dat moment voor een optimale gezondheid en deze ontvang je dan ook. Het is een nieuwe vorm van frequentietherapie oftewel digitale homeopathie voor thuisgebruik. Hij activeert je zelfhelend vermogen en werkt helend en preventief. Ik noem het wel een Asyra in het klein.

Wat is frequentietherapie?   

Ieder orgaan en al onze cellen hebben een eigen frequentie, die ervoor zorgt dat ze optimaal kunnen functioneren. Door stress, overbelasting, burn-out etc. kan dit evenwicht verstoord raken en kunnen er klachten ontstaan, zoals chronische vermoeidheid, migraine, ontstekingen, spier en gewrichtsklachten, slapeloosheid, depressie etc. Elke cel heeft een celmembraan  en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan kunnen er ook veel klachten ontstaan. De Healy zorgt ervoor dat de spanning weer toeneemt en de ATP geoptimaliseerd wordt.

Meer balans voor lichaam & geest  

Hoe werkt de Healy? De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes. Vervolgens worden er frequenties (micro stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor celoptimalisatie en balancering van het systeem. Je kunt hem inzetten voor het hele gezin, huisdieren en anderen.  

Medische claims    

De Healy is een medisch apparaat voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Het is goedgekeurd en gecertificeerd omdat er wetenschappelijke onderzoeken zijn gedaan naar het effect van deze behandelingen. De Healy heeft ook hele goede resultaten op andere klachten, maar daar zijn nog geen wetenschappelijke onderzoeken naar gedaan. 

Welke Healy?         

De Healy is er in 4 versies. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Met de meest uitgebreide versie, de Resonance kun je analyses maken van je aura en de chakra's balanceren. Je kunt ook draadloos en op afstand werken en vibraties sturen via het Quantumveld naar mens en dier. Er zit een analyse tool op, zodat hij adviseert welke programma’s je nodig hebt bij je klacht en niet zelf die keuze hoeft te bepalen. In de goedkopere versies werk je met bandjes en elektrodes, die de microstroompjes naar je lichaam sturen. Je hebt minder programma’s en behandelmogelijkheden maar je kunt de Healy ook later upgraden naar een duurdere versie. Healy heeft ook een extra programma ontwikkeld om het immuunsysteem een boost te geven i.v.m. het Covid 19 virus. Dit kun je preventief gebruiken. De Goldversie is de goedkoopste versie en heeft alleen de 7 Goldprogramma's maar de Holistic Health en Holistic Health Plus hebben ook de andere programma's als mogelijkheid. Hiermee kun je alle fysieke, mentale en emotionele klachten behandelen zoals: pijnklachten, migraine, angsten, depressie, slaapstoornissen. hormonale klachten, geheugen, concentratie, huidproblemen, straling, allergieën, meridianen, chakra's  en nog vele andere klachten.  

Mijn ervaringen met Healy

Ik heb de Healy Resonance en gebruik hem nu een half jaar dagelijks. Ik doe elke dag een aura analyse en programma’s. Ik merk dat er meer innerlijke rust en emotionele balans is. Ik slaap veel beter en dieper en heb meer energie. Ik had artroseklachten in mijn linker knie en die zijn ook sterk verminderd, sinds ik de Healy gebruik. Mijn man had gekneusde ribben na een val en heeft met de Healy de pijn behandeld. Binnen een week had hij al geen pijn meer en de kneuzing herstelde zich ook erg snel. Ik geef hem ook mee aan cliënten in mijn praktijk voor de behandeling thuis bij bepaalde klachten en zie hele goede resultaten m.n. bij migraine, angsten, rugpijn, menopause en andere hormonale klachten.  

 

Asyra Pro Bioresonantiesysteem

 

Het Asyra Pro systeem (PRO is een afkorting van Photon Resonance Optimization) is de nieuwste ontwikkeling binnen de Biofysische geneeskunde en Bio-informatietherapie. Zoals bij een MRI- scan gebruik gemaakt wordt van elektromagnetische velden, zo maakt de Asyra ook gebruik van ons energetisch lichaamsveld voor een accurate diagnose en behandeling. Op een snelle wijze geeft dit systeem informatie over de energetische staat van de organen, voedselovergevoeligheden, voedingsstoffen behoeftes, neurotransmitters, emotionele problemen, het hormonale systeem, de aanwezigheid van toxines in het lichaam, vaccinatiestoringen en nog veel meer. De Asyra Pro is het nieuwste bio(fotonen)resonantie systeem en deze revolutionaire techniek geeft inzicht in je gezondheid en wat er nodig is om deze te verbeteren.    

Hoe werkt een bioresonantiesysteem?  

Bioresonantie is een behandelmethode, die stelt dat elk orgaan een specifieke frequentie (trilling) van elektro-magnetische aard heeft. Bij ziekte, klachten of onbalans in het lichaam kan die frequentie verstoord zijn.

Elk mens heeft een bio-energetisch veld in en om het lichaam. De Asyra is geprogrammeerd om de informatiestromen van dit veld te lezen. Bij elke onbalans zoekt het Asyra systeem uit meer dan 100.000 frequenties de juiste trillingen en stuurt deze naar het lichaam om de onbalans weer te herstellen. Deze frequenties worden in een individuele homeopathische verdunning op een vloeistof gezet. De cliënt krijgt dit middel mee om gedurende een aantal weken in te nemen en zo het genezingsproces (lichamelijk en/of emotioneel) te ondersteunen. Dit kan nog worden aangevuld met een voedingssupplement, homeopathisch middel, kruiden of dieetadvies.

Tevens worden deze frequenties op een laserpen gezet waarmee het lichaam meteen wordt behandeld tijdens het consult om zo het genezingsproces al op te starten.

Als voeding een rol speelt, dan kunnen we ook een op jou afgestemd dieet uittesten en een desensibilisatiemiddel geven. Via de scan wordt er exact vastgesteld welk voedingsmiddel een allergie of intolerantie veroorzaakt. Door dit gedurende de periode dat men het middel inneemt te vermijden kan het spijsverteringssysteem zich herstellen en de vitaliteit toenemen. Tijdens het eerste consult wordt altijd de voeding getest omdat men vaak zelf niet weet dat er sprake is van intoleranties.

 

Hoe worden de metingen gedaan?

Het lichaam slaat energie op en laat energie los op een georganiseerde manier. De bijbehorende golfpatronen geven een bepaalde trilling, die gemeten kan worden: de resonantie.

Het Asyra Pro systeem zendt elke seconde specifieke golfpatronen uit naar het lichaam en vraagt hiermee aan het lichaam of de biologische patronen kloppen. De cliënt houdt twee elektrodes(koperen staven) vast en via deze elektrodes kan de Asyra het energetisch veld meten. De trillingen van het Asyra Pro systeem resoneren met het lichaam en zullen daarop reageren. Bioresonantie doet een beroep op het lichaamseigen vermogen tot herstel. Het is erop gericht het lichaam aan te zetten tot herstel. Door het opheffen van blokkades (oftewel de negatieve energie) zal het lichaam weer in staat zijn zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van organen te stimuleren, kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. worden storende frequentiepatronen omgezet tot therapiefrequenties, die vervolgens via elektroden aan de patiënt worden toegediend. Het apparaat scheidt gezonde en zieke trillingen. De gezonde trillingen worden elektronisch versterkt of verzwakt teruggegeven. De zieke trillingen worden, al dan niet versterkt, in spiegelbeeld aan de patiënt terug gegeven. Zo worden belastende frequentiepatronen gereduceerd en onderliggende oorzaken van ziektes uitgeschakeld. Belastende stoffen worden vrijgemaakt en uitgescheiden door de uitscheidingsorganen, met als gevolg dat de lichaamseigen regulatie wordt hersteld.

Dankzij het groot aantal specifieke protocollen kan het Asyra Pro systeem zeer specifiek klacht en symptoom gericht worden ingezet.

Gebaseerd op de resultaten van de scan maken we een persoonlijk gezondheidsplan. Zo krijg je een persoonlijk advies om jouw gezondheid en vitaliteit weer te herstellen of te optimaliseren. Je kunt ook preventief werken en veel klachten voorkomen omdat dit systeem al in een vroeg stadium energetisch de verstoringen in ons lichaam kan meten en behandelen zodat het evenwicht zich weer kan herstellen. 

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de aard van de klacht, de leeftijd, het medicijngebruik, etc. De behandelingen zijn pijnloos en na iedere behandeling voelt men zich steeds iets beter. 

 

 

Wat is er mogelijk met het Asyra Pro systeem?

• opsporen van de causale oorzaak (via 35 orgaan en systemen) van klachten
• zoeken naar onbalans in het lichaam veroorzaakt door: schimmels, parasieten, dysbiose in de
  darmen, metabole verstoring,vaccinatie belastingen, milieugevoeligheden, zware metalen, etc. 
• vaststellen van tekorten aan vitaminen en mineralen 
• rugklachten, zoals een scheefstand van de wervels vaststellen
• problemen in het gebit opsporen
• hormoonspiegels meten
• oorzaken van vermoeidheid opsporen en behandelen
• allergieën en voedingsintoleranties opsporen en behandelen 
• verslavingsproblematiek behandelen 
• toxines en nosoden vaststellen
• bloedsomloopstoornissen onderzoeken
• spijsverteringsproblemen oplossen
• immuunsysteemproblemen opsporen en behandelen
• gewichtsverlies behandelen 
• slaapstoornissen behandelen 
• emotionele problemen vaststellen en behandelen
• het meten van medicatie, supplementen/producten/stoffen, etc. op het effect voor je lichaam
• etc

Ik ben als Asyra therapeut aangesloten bij Asyra Nederland.

 

De genezing van een deel kan niet plaatsvinden zonder behandeling van het geheel.