• Frank Eeuwen

  Directeur Zandbergh B.V.

  Talentenspel

  Marlies beschikt over de kwaliteit om je ongedwongen, maar toch subtiel sturend, door je  onderbewustzijn heen te loodsen. Door je na elke sessie mee te geven om nog eens bewust alles op te schrijven wat je hebt beleefd, ontstaat er een bijzondere interactie tussen ratio en gevoel. Stap voor stap, zonder je te forceren en begrijpend vanuit een nog veel breder perspectief, brengt zij je bij je levensmissie. Zij leeft haar missie door jou op een heel natuurlijke wijze te begeleiden in die indrukwekkende zoektocht naar jezelf!

   

 • Karin Veltstra

  HR manager

  Ik ben bij Marlies terechtgekomen nadat ik via mijn opleiding in contact ben gekomen met NEI. In 2005 ben ik begonnen met de coachingsopleiding aan de school voor coaching en counselling. Doel hiervan was om mijn eigen coachingspraktijk te kunnen starten en "het roer om te gooien". De opleiding stimuleert je om met zoveel mogelijk verschillende therapievormen kennis te maken. NEI lag ver van me af maar had daardoor wel mijn interesse. Als ingang had ik gekozen de vraag die me al zo lang bezig hield: "Welke emotionele patronen belemmeren mij om zwanger te worden?". Tijdens de verschillende NEI-sessies kwamen er herkenbare emotionele patronen naar boven. Patronen en emoties waar ik mee aan de slag kon en die door ze op te ruimen ervoor zorgden dat ik me fysiek en mentaal steeds sterker ging voelen. Niet alleen de NEI-sessies zorgden daarvoor ook de Reiki-cursus en later het Talentenspel zorgden ervoor dat ik een steeds dieper inzicht kreeg in wie ikzelf was en hoe ik mezelf tegen kon werken. Belemmerende overtuigingen kwamen steeds meer aan de oppervlakte. Niet dat het levenspad nu over rozen gaat en ik mezelf niet meer tegen kom.... Ik ken mezelf echter beter dan ooit. Reiki, EE en meditatie helpen me om in balans te blijven. In deze lange weg is Marlies steeds de gids geweest die al haar wijsheid en integriteit aanwendt om mij inzichten te geven waar ik in mijn leven mee vooruit kan

 • Marnix van Boven

  Docent

  Ik had erg veel last van een kattenallergie en was altijd verkouden. Daardoor had ik ook veel problemen met mijn huid en ogen. Marlies heeft mij met NAET en bioresonantie succesvol behandeld. Ik kan weer een kat op schoot nemen zonder problemen en mijn huid en slijmvliezen zijn weer volledig hersteld.

   

 • Joris van Dijck

  Manager Verkoop CHV

  Marlies heeft op een wonderbaarlijke wijze inzicht gegeven in de talenten van de hoofden verkoop tijdens een tweedaagse training. Op basis van dit inzicht is de de levensboom van iedere leidinggevende ingevuld. Op een ontspannen en open wijze hebben we de teammissie van de verkoopafdeling vormgegeven en het commitment ondertekend. De hoofden verkoop hebben de training als bijzonder en inspirerend ervaren.

   

 • Inge Hindriks

  Psycholoog, Coach en Trainer bij Soulstainability

  "Marlies is een hele goede MIR-methode trainer Met veel kunde maar ook ruimte en humor heeft ze ons therapeuten het persoonlijke MIR-Methode protocol geleerd. De MIR-methode is een bijzonder krachtige en mooie helingsmethode. In al zijn eenvoud. De methode is vrij toegankelijk. Marlies kan je opleiden om er op maat mee te werken als therapeut en ik kan je haar daarvoor van harte aanraden!"

   

 • Caroline

  Praktijk in begeleiding van ouders en kinderen met het syndroom van Down

  Lieve Marlies,


  Ruim 7 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij jou voor de Reiki- en Seichem-inwijdingen, daarna volgden vele NEI-sessies. Zowel de inwijdingen als de NEI-sessies hebben mij enorm geholpen in mijn persoonlijke, spirituele groei. Ik heb hierdoor essentiële keuzes gemaakt in de afgelopen jaren. Het talentenspel heeft mij onlangs dat laatste zetje gegeven om de switch te maken van een vooraanstaande functie bij een grote financiele instelling, naar een eigen praktijk waarin ik met hele bijzondere kinderen werk. En bij hen ligt mijn hart, het is mijn missie. Ik ben een gelukkiger mens geworden en leef het leven nu heel bewust en dat dank ik mede aan de sessies die ik bij jou heb gevolgd. Ongelofelijk bedankt hiervoor!

 • Yvette Leidelmeijer

  Coach mensontwikkeling en bezieling

  Ik ben de NEI-sessies begonnen met de intentie de onderliggende boodschap te vinden van een lichamelijk terugkerend patroon. Ondanks het vele lezen, mediteren en werken hieraan merkte ik dat de kern ervan een blinde vlek bleef. NEI heeft me een directe dialoog geboden met mijn lichaam- en cellenwijsheid die even treffend is als eenvoudig. Dwars door alle ruis van emoties en gedachtepatronen heen is daar mijn lichaamswaarheid. Groots en simpel tegelijk. Waardoor ik niet alleen aan de onderliggend en niet-tastbare stroom van mijn fysieke patroon kan werken, maar ook mijn gecentreerdheid merkbaar groeit. (Yvette Leidelmeijer, coach mensontwikkeling en bezieling) EMDR: Mijn diepste angst was een slechts deels te verklaren emotionele reactie, die niet in verhouding stond met de gebeurtenissen om mij heen. EMDR heeft in een paar sessies er voor gezorgd dat de wortels van oude emoties die de oorzaak hiervan waren, weg werden gewerkt. Aan de ene kant soms hard werken omdat van me gevraagd werd deze gebeurtenissen opnieuw te beleven -nu begeleid door geluidsimpulsen. Aan de andere kant kan ik na twee sessies het resultaat duidelijk in de praktijk merken en rest mij maar een vraag: 'kan -en mag- het zo eenvoudig zijn?'

 • Mariejella

  Adviseur & Coach

  Marlies weet haar kwaliteiten uiterst zorgvuldig in te zetten zowel in haar rol als docente Yoga en QT, als ook op de andere talenten die zij haar cursisten en clienten aanbied. Ik heb haar leren kennen als een integere en wijze vrouw die haar levenslessen goed weet in te zetten in haar vak met hart voor de client/cursist, openminded en goed kan reflecteren.

 • Maarten van de Anker

  Student

  Ik ben anderhalf jaar lang bij Marlies in behandeling geweest, elke 2,5 maanden een afspraak. NEI therapie. Wat ik in mijzelf veranderen wilde namen we mee in de therapie. Wat in de sessies naar boven kwam, werd in mijn bewustzijn gebracht en ontstond in ervaringen en gebeurtenissen in de periode na de sessies. Steeds verschenen er ook andere zaken op mijn pad die mij verder leidde naar mijn uiteindelijke doel. Zo veranderde stukje bij beetje mijn onderbewustzijn en daarmee mijn realiteit. In die anderhalf jaar heb ik heel pijnlijke ervaringen gehad, en heb erg geleden, ik heb gevochten en ben weggerend. Tot op het moment dat ik me herinnerde, dat ik het lijden niet hoef te zijn, maar dat ik het er wel mag laten zijn. Dat er een plaats van stilte is, die in mijzelf is, waar ik vrij ben. En vanuit die plaats van stilte kan ik mijn leven vormgeven. En vanuit bewustzijn kan ik mijn ervaringen gadeslaan, zonder zelf te lijden, waardoor lijden oplost en vreugde tevoorschijn kan komen. NEI therapie heeft bij mij een sturende rol gespeeld op de zoektocht naar mijn antwoorden.  Marlies bedankt voor het helpen slijpen van mijn diamant, je geduld, je interesse, je mededogen en je liefde! (en de boterhammen haha, weet je nog?)

   

 • Marjon Bos

  Field Manager

  Talentenspelweek Assisi


  Assisi, wat een cadeautje voor jezelf ! De week in Assisi was intensief maar ook heerlijk ontspannend. Fijne begeleiding, heerlijk onderkomen in het gastvrije klooster Suore di Santa Brigida di Svezia. Vragen, die al een hele tijd bij mij borrelden werden beantwoord, puzzelstukjes vielen op hun plaats. Vol vertrouwen, kracht en moed ging ik naar huis met als belangrijkste inzicht: je bent goed zoals je bent !

 • Monique Berens

  Manager Zorg Justitie

  Willem Glaudemans en zijn talentenspel brachten mij in contact met Marlies. Na een eerste oriëntatie wilde ik mezelf een week verdieping gunnen met gelijkgestemden. Ik wilde weer in contact met mijzelf komen. Weer voelen. Nou dat is gelukt zeker in de geweldige omgeving van Assisi met al zijn rust en overweldigende natuur, ver van alle verplichtingen. Niet alleen doen en denken maar voelen en nog eens voelen. Gewoon jezelf zijn dat was oké. Ik heb het voor mezelf gedaan maar de vruchten zijn er ook voor mijn omgeving. Marlies dank je wel voor de geweldige week met vrouwen die het leven omarmen. De zuivere intenties van mensen om me heen hebben me ware vrijheid doen ontdekken.   

 • Dineke

  Basisschoolleerkracht

  Bij Marlies heb ik geleerd mijn verleden los te laten. Dat lukte mij zelf niet, op de één of andere manier liep ik daar telkens omheen. Ik heb het verleden een plaats leren geven doordat Marlies het mij spiegelde, zij liet mij ervaren hoe ik het los kon laten. Na elke behandeling kreeg ik tips om te werken aan mezelf o.a. middels affirmaties. Dat werkte prettig, dagelijks had ik op deze manier aandacht voor: ‘wat ik anders wilde’. Dat werkte goed door. Ik merk dat deze verwerking me veel moois heeft gegeven; het heeft me dichter bij me zelf gebracht. Ik merk dat dit proces niet stopt maar doorgaat. Naast de NEI-therapie heb ik het talentenspel gedaan bij Marlies en dat geeft ‘een mooi licht op mezelf’, soms helder en soms raadselachtig. 

  “De puzzelstukjes die mijn basis uit balans brachten, zijn opnieuw gelegd.”Ik groei in mijn zelfvertrouwen en durf mijn hart weer te volgen (ipv mijn hoofd).Ik had nooit gedacht dat ik dit weer kon herstellen! 

   

 • Hanneke van Gompel

  Management Coach

  Gisteren een intensieve, maar zeer interessante cursus gevolgd over de MIR methode. Dit onder leiding van de bevlogen en ervaren docente Marlies van Son. Wat mij er enorm in aansprak dat je met deze methode gebruik maakt van de grote wijsheid van ons lichaam: het zelfgenezend vermogen. Als je door de eenvoud heen kan kijken, zie je een mooie, effectieve werkwijze, met snel resultaat. Een ander voordeel is dat de cliënt het zelf kan uitvoeren.  

   

 • Marijke Biemans

  Docente

  Dank je wel Marlies voor je deskundige begeleiding. Fijn om bij jou, in jouw oase van rust, dichter bij mezelf te komen. Dank je wel voor je adviezen en coaching.

   

   

 • Eelke Thomassen

  Mindfulnessweek in Hohentauern

   

  Met veel zin en nieuwsgierigheid kwam ik in Hohentauern aan, niet wetende dat de week die komen ging zo'n positief effect op mij zou hebben. Ik voel me verrrijkt door de kracht van de pure schoonheid van Moeder Natuur! Terug naar waar het allemaal om draait; ademend met bomen, luisterend naar de wind en zijn verhalen en kijkend naar de indrukwekkende bergtoppen met al hun wijsheid en oerkracht! Ik ben weer dichterbij mezelf komen te staan en ik ben iedereen en met name Marlies daar ontzettend dankbaar voor!